Hopp til hovedinnhold
12 billetter igjen
Fortellerkveld

Ivar Nygaard & Pizzaioloen

Dato

31. mars

Klokkeslett

19:00 - 22:30

Billettpris

690 kr

Lokasjon

Stallen

Etter suksessen med fullsatte kunstnerkvelder, forkorter vi våren med Fortellerkvelder der Ivar Nygaard stiller opp med sin tydelige stemme og unike formidlerevne. Med sin bakgrunn som leder for Stavanger Kunstforening og Norsk Barnemuseum, har Ivar Nygaard tatt steget videre og gjort fortellerkunsten til sin profesjon der han reiser over land og strand med sine historier. Mer info finner du på ivarnygaard.no.

Sammen med husets vertskap og pizzaoli Haakon Ørland har vi satt opp 3 fredagskvelder som tar begrepet «Mental påfyll» til nye høyder med historier, matopplevelser og nye bekjentskaper rundt det smale langbordet.

Den originale Stallen og utedoen fra 1848 fylles igjen opp med liflige dufter. Denne gang fra den vedfyrte Italieneren som byr på de herligste Pizza Napoletane med rafinerte og lokale smaksopplevelser med tilhørende fluidium fra støvellandet der sør. Pizzaolien byr også på stedets historie og visjoner inkludert Strandgata som akkurat nå står foran en enorm utvikling der mulighetene ligger på rekke og rad. Det hele iblandet en dose livsfilosofi rundt begrepet «Akkurat nå er det fineste jeg har».

Å betale: kr
kr