Hopp til hovedinnhold
Kunstutstilling

Haakon Ørland & Ivar Nyygard

Dørene åpner 30. mars kl. 18:00

Fra dato

30. mars

Til dato

14. april

Lokasjon

Galleriet

To fargerike personligheter har gått sammen om en original kunstutstilling i Strandgata 76. Original i den forstand at begge brenner for kunst, historie og fortelling som kunstform.

Ivar Nygaard med bakgrunn som leder for Stavanger Kunstforening og Norsk Barnemuseum, har gjort fortellerkunsten til en profesjon, men en økende tilhengerskare har også fått øynene opp for hans fargerike tegninger og malerier som tar deg inn i et undringens univers.

Haakon Ørland er reklamemannen og ordsmeden som de siste 2 årene vært primus motor for Strandgata 76 som nå rommer både galleri og den gamle Stallen / utedoen fra 1848. Med langbord for 28 gjester og vedfyrte italienske pizzaovn er det så mye mer enn bare galleriet å oppleve her. Med visjonen om å bruke stedets historie til å skape en destinasjon for «Mental påfyll» gjennom kunst, opplevelse og smak, arbeides det for å tiltrekke seg kunstnere i alle kategorier som kan nytte eiendommens uendelige muligheter.

Haakon Ørland stiller ut egne bilder, fotografier og underfundige installasjoner som kjennetegnes av sine originale idéer med skråblikk til tidsånden vi lever i akkurat nå. 3 av hans utstilte objekter er forøvrig innsendt til vurdering av Høstutstillingen.

Åpningstiden frem til 30. april vil være hver lørdag og søndag fra kl 12.00 til 16.00. Hele eiendommen forøvrig vil i disse tidene også være åpen for publikum.

Gratis adgang.