Hopp til hovedinnhold

Nå kan du leie Galleriet, Stallen eller hele Syttiseks til ditt arrangement.

Enten du planlegger kurs, jubileum, konfirmasjon, bryllup, jobbfest, julebord, avslutning eller en annen anledning, kan vi tilby et unikt og historisk sted for akkurat din anledning.

Syttiseks holder til i Strandgata 76 i Sandnes. En eiendom med historie tilbake til 1848 og sannsynligvis også akkurat det stedet som gjorde at Sandnes fikk sin bystatus i 1860.

Denne plassen med visjon om å bli en arena for mental påfyll, huser alle aktivitetene rundt kunstneren, ordsmeden, motivatoren og idéutvikleren Haakon Ørland. I tillegg til galleriet på gateplan, den store hagen med sine skulpturer, finner du Stallen som nå er blitt ett unikt og originalt serveringssted med en ekte vedfyrt italiensk pizzaovn som blir midpunktet for akkurat din begivenhet.

Stallen byr på autentisk atmosfære og utedoen som var i bruk frem til nokså nylig, er nå beriket med adskillig lifligere dufter av lokale ingredienser tilberedt på Italiensk vis og servert som Pizza Napoletane. Her er det kun langtidsfermentert deig og originalitet som gjelder. Det hele kulminerer i en endeløs rekke med originale smaksopplevelser som serveres løpende bånd med dertil utvalgte Italienske viner fra Italia. Selvfølgelig på smale langbord der målet er at måltidet skal vare hele kvelden.

Stallen tar inntil 28 gjester og leies kun ut til lukkede arrangementer.
Vi har flere velprøvde opplegg til faste priser som kan passe akkurat dit arrangement, men vi strekker oss langt for å oppfylle akkurat dine ønsker.

Hva sier gjestene?

 • Ville bare si takk - det ble en fantastisk kveld 👍 Maten, vinen, stemningen, plassen og sist men ikke minst deg og din evne til å få folk til å kose seg gjorde at kvelden ble helt perfekt 🎉

  - Brit

 • Takker for en utrolig flott kveld! Det var bare kjempekjekt. ALLE var SÅÅÅ førnøyd, både med maten og din presentasjon av plassen. Senest i går var kvelden vi hadde hos deg et tema!

  - Odd

 • Tusen takk for kjempehyggelig kveld i går! Hele gjengen storkoste seg og er så imponert over plassen du har skapt. Vi kommer gjerne igjen.

  - Anita

 • Tusen takk for en hyggelig kveld i går!

  Utmerket opplegg for en gruppe som oss. Litt påfyll av historie, kunst, mat og drikke. Perfekt kombo med utmerket vertskap😀

  - Hans

Ta kontakt for en gjennomgang og tilbud: